Home.
Producten.
Diensten.
Live a good life.
Contact.

All Foam Polyether ©  | Disclaimer

Home

Disclaimer

Disclaimer

 

Auteursrecht

Niets van deze site mag, geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van All Foam Polyether.

 

Aansprakelijkheid

Ondanks de zorg die door All Foam Polyether aan de correcte invoer van de gegevens besteedt wordt, kan All Foam Polyeter niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, omissies, onvolkomenheden in de gegevens. Bezoekers en/of gebruikers van allfoam.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door All Foam Polyether aangeboden informatie en prijzen, of de gevolgen van eventuele via de informatie ontstane transacties.

 

Persoonsgegevens

Op sommige website pagina's kunnen wij naar persoonlijke gegevens vragen. Het is aan u om de gevraagde informatie al dan niet te verstrekken.

Door u verstrekte gegevens worden opgeslagen en verwerkt  Dit gebeurt om u de door u gewenste informatie en/of offerte te kunnen (laten) toesturen.

Daarnaast zou de informatie kunnen worden gebruikt om u op de hoogte te stellen van eventuele nieuwe ontwikkelingen rondom All Foam Polyether of de website.

Door u verstrekte persoonlijke informatie wordt behandeld overeenkomstig de geldende Nederlandse wetgeving op het gebied van bescherming persoonsgegevens. Meer informatie over deze wetgeving vindt u op de website

van de Registratiekamer.

 

© 2009 All Foam Polyether

Alle rechten voorbehouden